Nummitupa Vihtijärven VPK
 
Tapahtumia Nummituvalla
2008
25.12. Joulutanssit
Joulutanssien 25.12.2008 lehti-ilmoitus
Joulutanssien lehti-ilmoitus. Ilmoitus julkaistiin lehdissä Aamuposti, Karkkilalainen, Lopen Lehti, Nurmijärven Uutiset ja Vihdin Uutiset.
 
Jorma Markos ja La Mer Nummituvalla 25.12.2008
Jorma Markos ja La Mer Nummituvan lavalla. Jorma Markos laulusolisti, kongat ja muut kilkuttimet, Kai Nurminen hanuri , koskettimet ja laulu, Juhani Kervinen basso, Risto Ranta rummut ja laulu, Mane Hyytiä saksofonit, huilu, klarinetti ja laulu.
Lisätietoja löydät Jorma Markoksen sivuilta: http://jormamarkos.suntuubi.com/.
 
13.12. Vihtijärven pikkujoulu
Vihtijärven pikkujoulun 2008 juliste Ohjelma oli perinteiseen tapaan kylän omin voimin rakennettu ja myös esite­tiin kyläläisten voimin. Oman mausteensa juhlaa toi Vihti­järven Uhkan juhla­vuosi - seura saavutti tänä vuonna 75 vuoden kunnioi­tet­tavan iän. Ohjelma oli pääpiirteissään seuraavanlainen.
Tervehdyssanat lausui Vihti­järven VPK:n puheen­johtaja Harri Vihtkari. Pullisen perhe­orkesteri (isä Tero kontrabasso, pojat Matias huilu ja Elias viulu) soitti joulupotpurin, jonka jälkeen Petteri Peltola soitti käyrä­torvella joulu­lauluja. Anu Kuusela lausui Pertti Niemisen joulu­runon. Tarja Johansson oli kirjoit­tanut Vihti­järven Uhkalle juhla­runon, joka on sanoitus 'Arvon mekin ansaitsemme'-lauluun. Sen esitti Antti Virmavirta saaden yleisön raikuvasti yhtymään kertosäkeeseen.
Vihtijärven Uhka ja Vihti­järven VPK palkit­sivat vuoden aikana ansioi­tuneimmat. VPK hälytys­osaston palkinnon sai Mika Nilsson ja nuoriso-osaston palkinnon Elli Kallela. Uhka palkitsi seuraavasti: liikunta­kerho Eelis Kautonen, sählykerho Oskari Johtonen. Vuoden Uhkalainen -palkin­non sai Mikko Suominen työstään kuntosali­ohjaajana. Erityisen merkit­tävästä ja pitkä­aikaisesta työstä Uhkan hyväksi palkit­tiin Tarja Kymäläinen ja Anu Kuusela.
Ohjelman lomassa tarjottiin yleisölle kakku­kahvit ja sen jälkeen kylän nuoret "Tulevai­suuden teinit" esittivät itse kirjoittamansa sketsisikermän "Tarzan & Pirates". Ryhmän muodostivat Roope Korpiniitty, Arttu Melava, Janne Silvasti ja Valtteri Vihtkari. Tänä vuonna Vihtijärven Mieslaulajat esiintyi hieman vajaalla kokoonpanolla mutta vauhdikkaasti kuten aina. Yleisön pienimpien jännitys purkautui lopulta kun Joulupukki vierai­li paikalla lahjoineen.
Juhlan päät­teeksi oli tietysti tanssia iltama­tyyliin. Kari Nyqvistin yhtyeen solistina lauloi Jutta Skog.
Kari Nyqvistin tanssiorkesteri ja Jutta Skog
Nummituvalla 13.12.2008
Kari Nyqvistin tanssiorkesteri ja Jutta Skog Nummituvan lavalla 13.12.2008
Valokuvassa: Jutta Skog
Jutta Skog
Luoteis-Uusimaa 17.12.2008
Pikkujoulu sai myös paikallislehden palstatilaa. Lue Luoteis-Uusimaan juttu.
 
29.11. Päivä paloasemalla
Tavoitteena oli tarjota yleisölle tilaisuus kartuttaa tärkeitä arjen taitoja ja tutustua palo­kunnan toimintaan. VPK järjesti koko perheen iloisen tapah­tuman Nummi­tuvalla klo 10-14. Paikalle saapui varsin mukavasti yleisöä. Ohjelmassa oli kalusto­esit­telyä, turval­lisuus­asioiden tiedotusta, alku­sammutus­näytös , sammutus­esitys, tieto­kilpailu ym. VPK tarjosi halukkaille herne­keitto­aterian. Tässä muutamia kuvia tapahtumasta:
Palokuntnuoria Nummituvan portailla.
Vasemmalta: Kalle Aaltonen, Mitro Vaskela ja Henry Hampori.
Vihtijärven palokuntanuoria Nummituvan portailla. Vas: Kalle Aaltonen, Mitro Vaskela ja Henry Hampori.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Kaisa Kuusela juontamassa tilaisuutta Nummituvan pihalla.
Kaisa Kuusela juontamassa Päivä paloasemalla -tilaisuutta Nummituvan pihalla VPK:n miehistöautossa.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Nummituvan luokassa, ravintolatilassa ja
salissa oli saatavilla pelastusalan tietoutta.
Salissa oli lapsille toimintapisteitä.
Nummituvan luokassa, ravin­tola­tilassa ja salissa oli saata­villa pelas­tus­alan tietoutta. Salissa oli lapsille toiminta­pisteitä.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
VPK tarjosi yleisölle hernekeittoaterian.
VPK tarjosi yleisölle tiedottamisen lomassa hernekeittoaterian.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Sammutusesityksessä henkilöauton moottoritila
syttyi palamaan ja palo levisi koko autoon.
Sammutusesityksen aluksi henkilö­auton moot­tori­tila syttyi pala­maan. Kuljettaja yritti tukah­duttaa palon muka­naan olleella sammut­timella. Tilanne kuitenkin paheni niin, että palo levisi auton sisä­tiloihin ja kuljettajan oli hälytettävä palokunta paikalle.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Palokunta saa palavan auton sammumaan nopeasti.
Palokunta saa palavan auton sammumaan nopeasti.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Lyhyt video palavan auton sammuttamisesta.
Lyhyt video auton sammut­ta­misesta (.mpg, noin 6 Mtavua).
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Sammutuksen tulos varmistetaan vielä vaahdolla.
Sammutuksen tulos varmistetaan vielä vaahdolla.
Päivä paloasemalla 29.11.2008.
Auto ehti palaa ajokelvottomaan kuntoon.
Auto ehti palaa ajokelvot­tomaan kuntoon.
 
23.11. VPK:n syyskokous Nummituvalla
Vihtijärven VPK:n syyskokous pidet­tiin Nummi­tuvalla sunnun­taina 23.11. klo 16. Kokouksessa hyväk­syttiin vuoden 2009 toiminta- ja talous­suun­nitelma sekä valit­tiin yhdistyksen toimi­henkilöt. Kokous jouduttiin viemään lävitse osittain kynttilän­valossa kovan tuulen ja runsaan lumi­sateen aiheut­taman sähkökatkon takia.
Hallituksen puheen­johtajaksi vuodelle 2009 valittiin Harri Vihtkari. Hallituksen kokoonpano 2009 alusta (suluissa toimintakausi): Hannu Hampori (09-10), Mervi Kannisto-Kallela (08-09), Mika Nilsson (09-10), Pekka Penttilä (08-09), Timo Silvasti (09-10) ja Riitta Stenbacka (08-09). Palokunnan pääl­liköksi valittiin Harri Hampori ja varapäälliköksi Hannu Silvasti.
Eri työryhmiin valittiin jäsenet seuraavasti. Rakennus- ja talkoo­työryhmä: Harri Vihtkari, Pekka Penttilä ja Teemu Enbuske. Koulutus- ja kalusto­työryhmä: Mika Nilsson, Joni Tukiainen ja Hannu Silvasti. Ravintola- ja tarjoilu­työryhmä: Mervi Kannisto-Kallela, Riitta Stenbacka ja Elina Saltio.
 
 1.11. Pyhäinpäivän tanssit
Pyhäinpäivän tanssit 1.11.2008
Antero Ketosen yhtye ja Seppo Viitanen Antero Ketosen yhtye solistina Seppo Viitanen vetivät onnistuneen illan Pyhäinpäivän tansseissa. Yleisöä oli mukavasti, sekä vanhoja tuttuja että ensimmäistä taloon tutustumaan tulleita.
 
19.10.2008 Vihtijärvihölkkä 2008
Vihtijärvihölkkä juostiin 40. kerran Nummituvan ympäristössä sään ollessa sopiva syksyiseen tapahtumaan: pilvipoutaa ja lämpötila noin yhdeksän astetta. Reitille lähti hieman vajaa 50 juoksijaa.
 
25. 9.2008 Vihtijärven kyläkokous
Nummituvalla klo 18.30. Aiheena Vesiosuuskunta.
 
13. 9.2008 Talkoot Nummituvalla
Nummituvan syystalkoot klo 10.00 alkaen. Poltto­puiden ja puukatoksen tekoa, sisä­seinien maalausta ym. korjaus- ja huolto­töitä. Talkoosauna.
 
 6. 9.2008  FREUD • MARX • ENGELS & JUNG
FMEJ illan 6.9.2008 lehti-ilmoitus, Kuva: Aki Kaurismäki Sateinen sää ei estänyt yhtyeen ystäviä saapu­masta jälleeen runsain joukoin viet­tämään iltaa Nummi­tuvalle.
FMEJ Nummituvan lavalla 6.9.2008. Kuva: Sakari Kajosaari
 
 
FMEJ Nummituvan lavalla 6.9.2008. Kuva: Sakari Kajosaari
FMEJ Nummituvan lavalla 6.9.2008. Kuva: Sakari Kajosaari
FMEJ Nummituvan lavalla 6.9.2008.
 
26. 7.2008 Vihtijärven Kesäjuhla
Luoteis-Uusimaan 30.7.2008 juttu Vihtijärven kesäjuhlista Avoimet ovet palo­asemalla, alku­sammutus­näytös, paloauto­ajelua, koti­eläin­piha, kenttä­pelejä, buffetti ja olutteltta.
Illalla oli suuren suosion saaanut Vihtijärvi IDOLS karaoke­kilpailu, johon 20 ensimmäistä ilmoittautunutta pääsi mukaan. Arvoval­taisen tuoma­riston muodostivat Antti Virma­virta, Anna Tallgren ja Tero Pullinen. Tuomaristo kommentoi jokaisen kilpailijan esityksen ja valitsi kuusi finalistia. Tehtävä ei ollut helppo sillä osallistujat olivat kovatasoista joukkoa. Finaaliesityksen jälkeen yleisö äänesti voittajaksi Anniina Hamporin, joka esitti kappaleet Pieni polku ja Satumaa saaden yleisön sydämet lämpenemään. Muut finaaliin selvinneet olivat Tari Hampori, Tiina Kaurila, Tero Arteli (2. sija), Olli Kemppainen ja Jorma Vihtkari (3. sija). Illan yhtyeenä toimi Cover Strings. Ohjelmisto muodostuu pääosin 50-, 60- ja 70-luvun musiikista unohta­matta suoma­laisia helmiä samalta aika­kaudelta. Paikalla kävi myös Luoteis-Uusimaa-lehden reportteri. Koko sivun juttu kesäjuhlista ilmestyi 30.7. lehdessä. Lue juttu.
VIHTIJäRVI IDOLS ilmoittauminen kesäjuhlan olutteltassa Nummituvalla.
Vihtijärvi IDOLS -kisaaan ilmoittauduttiin olutteltassa.
Wyandotte-kanoja kotieläinnäyttelyssä Nummituvan pihalla.
Kotieläinnäyttelyssä oli nähtävillä Antti Silvastin Wyandotte-rotukanoja.
Pelastulaitoksen turvallisuusinformaatiota tarjoava auto.
Pelastuslaitokselta oli paikalla auto josta yleisö sai turval­lisuus­tietoutta. Tiedotus­pisteellä jaettiin ohjeita arkisiin tilan­teisiin ja muistutet­tiin alku­sam­mutus­tarvik­keiden tarpeel­lisuudesta myös kesämökeillä. Kaikkein nuorimmat saivat tutus­tumis­lahjana oman palo­miehen punaisen kypärän.
Pallon tarkkuslyöntikilpailun suoritus.
Pallopelin hopeasijan saavuttaneen kilpailijan tyylinäyte. Tehtävänä oli lyödä mailalla telineen päällä oleva tennis­pallo mahdol­lisimman lähelle noin 10m päässä olevaa merkkitikkua.
Kaija Silvasti myymässä puffetissa Nummituvalla.
Kaija Silvasti palvelee vuorollaan puffetin asiakasta.
VIHTIJäRVI IDOLS kilpailija ottaa vastaan tuomariston kommentit.
Karaokekilpailun osallistujat kuuntelivat seisaaltaan tuomariston antamat kommentit.
 
21.6.2008 Juhannuskisat ja tanssit
Juhannuspäivän perin­teikäs ohjelma: Vihti­järven Uhkan Juhan­nus­kisat. Illalla Juhannustanssit jotka tällä kertaa olivat Vihtijärven kyläyhdistyksen järjestämät ja tarjolla oli myös ohjelmaa lapsille. Aikuisten janoon tarjosi helpotusta Vihtijärven VPKn olutteltta. Tanssien orkes­terina oli Janne Ahosen yhtye ja Markku Ignatius.
 
28.5.2008 Pesäpallo-ottelu
Vihtijärven koulun 4-6 luokkalaisten äidit pelasivat haaste­ottelun pesäpalloa lastensa muodos­tamaa jouk­kuetta vastaan Nummi­tuvan kentällä. Äidit voittivat niukasti ottelun, jossa äitien joukkue ei sääs­tynyt loukkaan­tumisiltakaan.
 
27.5.2008 Nummituvan maalaustalkoot
Juhlasalin maalaustalkoot 24.5., 27.5., 29.5. ja 31.5. Salin katto maalattiin valkeaksi ja seinät hieman aiempaa vaaleammiksi.
 
11.5.2008 Äitienpäivälounas Nummituvalla
Äitienpäivälounaan järjestelyistä vastasi pito­palvelu­emäntä Anne Hampori. Maittavan aterian lisäksi oli tarjolla myös musiikki­pitoista ohjelmaa. Ruokaa riitti vaikka väkeä saapui emännän arvion mukaan lähes 170 henkeä.
 
24.4.2008 Kyläkokous Nummituvalla
Torstaina 24.4.2008 Klo 18.30 Vihtijärven kyläyhdistys järjesti kyläkokouksen Nummituvalla. Tarkemmin kokouksen sisältöön voit tutustua kyläyhdistyksen sivuilta.
 
29.3.2008 Lentopalloturnaus
Vihtijärven Uhka järjesti neljän joukkueen lentopalloturnauksen Nummituvan areenalla. Mukana olivat Grillin Palloseura (Karkkila), Vaskijärven Vastus (Karkkila), Vihtijärven Uhka ja Vihtijärven VPK. Lopputulokset olivat Vihtijärven kannalta komeat:
V T Erät Pisteet 1. Vihtijärven VPK 3 0 6 6 2. Vihtijärven Uhka 2 1 4 4 3. Grillin Palloseura 1 2 3 2 4. Vaskijärven Vastus 0 3 0 0
 
23.3.2008 Pääsiäistanssit
Kuva tanssien 23.3.2008 lehti-ilmoituksesta Todella viihdyttävä ilta hyvän orkesterin ja osaavan solistin tahdissa. Kaiken lisäksi orkesterilla oli oikeastaan kaksi solistia: Sari Vainion lisäksi myös Jutta Skog lauloi hienosti useita kappaleita. Tutustu Sari Vainion kotisivuihin. Kari Nyqvistin yhtyeen löydät ohjelmatoimiston sivuilta.
 
8.3.2008 pilkkikilpailut
Uudenmaan Pelastusliiton Palokuntaveteraanien pilkkikilpailu
Kilpailupaikka oli Vihtijärven levähdysalue kantatien 132 Lopentie varressa. Tarkempia tietoja kisasta löytyy kilpailukutsusta. Kilpailussa oli osanottajia kuudesta palokunnasta. Rannalla oli tarjolla Vihtijärven VPK:n naisosaston toimesta kuumia makkaroita ja kahvia, kisan jälkeen Nummituvalla lämmintä keittoa ennen palkintojen jakoa. Tässä tulokset:
    1. Erkki Cavonius     Asolan VPK    1470g
    2. Taito Pietilä      Vihtijärven VPK  770g
    3. Jan Hellström      Nummelan VPK   410g
    4. Eino Kunnari      Vihdin VPK    320g
     Reijo Jalava      Nummelan VPK   320g
    6. Raimo Paakkunainen   Vihdin VPK    130g
     Aarre Paattiniemi    Tuomarilan VPK  130g
    8. Aulis Pitkänen     Vihdn VPK     120g
    9. Eero Vuokko       Korson VPK    100g
   10. Rene Bodalen      Korson VPK     20g
   Ei saalista:
     Eino Taponen      Korson VPK
     Tauno Uuttala      Korson VPK
     Matti Kuusisto     Korson VPK
     Reijo Äikäs       Korson VPK
     Juhani Streng      Asolan VPK
     Tenho Vainikka     Vihdin VPK
     Esko Kulmala      Tuomarilan VPK
Tulokset julkaistiin myös Luoteis-Uusimaa-lehdessä.
Palkintojen jaon jälkeen pidettiin Nummituvalla UPL:n palokuntaveteraanien kokous.
 
Vihdin vapaapalokuntien ja taksien välinen pilkkikisa
Osanottajia 15 kpl, tosin taksien osanotto tänä vuonna oli heikko. Kiertopalkinnon voitti vuodeksi haltuunsa Jorma Jylhäkoski Vihdin VPK:sta. Tulokset:
   Nuoret:
    1. Elli Kallela      Vihtijärven VPK  100g
    2. Noora Kallela      Vihtijärven VPK  60g
    3. Janne Mäenpää      Vihdin VPK     -
   Yleinen:
    1. Jorma Jylhäkoski    Vihdin VPK    780g
    2. Olli Kallela      Vihtijärven VPK  120g
   Veteraanit:
    1. Taito Pietilä      Vihtijärven VPK  770g
    2. Jan Hellström      Nummelan VPK   410g
    3. Reijo Jalava      Nummelan VPK   320g
     Eino Kunnari      Vihdn VPK     320g
    5. Raimo Paakkunainen   Vihdin VPK    130g
    6. Aulis Pitkänen     Vihdin VPK    120g
Tulokset Luoteis-Uusimaan Tulospörssissä.
 
6.3.2008 Vihtijärven Kyläkokous
Vihtijärven kyläyhdistys järjestämä kyläkokous pidettiin Nummituvalla. Aiheina olivat kyläyhdistyksen meneillään olevat hankkeet sekä Vihtijärven yläkoulu­rakennuksen tilannetiedotus.
 
29.2.-2.3.2008 UPL:n Palokuntanuorten Talvileiri 2008
Leirille osallistui toista saataa nuorta. Kiitos osalllistujille ja kaikille järjes­telyissä mukana olleille!
 

Sivu päivitetty: 28.12.2008